Valget af godstransport efter forsendelsen størrelse

11 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Når der er tale om godstransport, så sender man tit tankerne i retning af transport af en forsendelse, der overstiger en enkelt pakke eller lignende, som et bud på cykel eller i kassevogn kan levere, og sådan er det da tit også.

Men hvordan vælger man så den bedste form for godstransport med tanke på, hvad man skal sende?

Det er netop ved at kigge på, hvad man har med at gøre, for lads os sige, at et firma skal have foretaget godstransport i århus, da det ofte er firmaer, der taler om at skulle have sendt gods end almindelige mennesker, hvorfor der så er tale om B2B-foretagender.

Så skal man her i Smilets by kigge på, hvad der skal sendes, om man skal sende det hele nu, om man skal vente til man har mere samlet, så man kan spare lidt på fragten, eller der er tale om en vigtig forsendelse, som ikke kan vente, så man bliver nødt til at sende det i delpartier.

Man har måske de valgte gods stående på nogle paller og pakket godt ind, så det ikke går i stykker undervejs, og i så tilfælde er man netop nødt til at have fat i et godsfirma, som kan styre og manøvrere sådan nogle paller, så man ikke skal hen at pakke dem om for at kunne sende dem.

Desuden skal transporten foregå via former, der kan holde til at sende den slags, så det ikke bliver for tungt.

Har man mulighed for det, så kan man også se på, hvor mange gange der skal skiftes transport undervejs, da sådan nogle ophold kan forsinke forsendelsen, men det er ikke altid, at man som kunde er herre over dette, da det er transportfirmaet, der vælger den slags efter, hvad der bedst kan betale sig.

Men de forsøger selvfølgelig altid at opfylde ens ønsker så godt som muligt.

Flere Nyheder