Vælg et inkassofirma med stor erfaring

07 april 2020 Anne-Mette Hansen
Vælg et inkassofirma med stor erfaring

Det at inddrive penge fra dårlige betalere er ikke nogen let sag. De fleste virksomheder vælger derfor at få professionelle til at varetage opgaven for dem. Nemlig et inkassofirma. Men firmaet skal også have stor erfaring med at det at inddrive penge. De skal have nogle innovative og effektive løsninger på problemet. Samtidig skal de også tilbyde forskellige servicepakker, da behovet for inkasso service kan variere alt efter branche og virksomhedens størrelse.

Sådan vælger du et inkassofirma

Det er lidt det samme som at vælge en leverandør eller en samarbejdspartner. De skal kunne tilbyde en service, som passer godt til dine behov. Er du en mindre virksomhed med få inkassosager i løbet af året, så skal du have mulighed for kun at betale pr. sag, som du opretter. Driver du derimod en større virksomhed med mange årlige inkassosager? Så skal det være muligt for dig at spare lidt ved f.eks. at betale for et månedligt abonnement. 

Collectia har mere end 20 års erfaring

Inkassofirmaet Collectia har utrolig mange års erfaring i branchen. Faktisk mere end 20 år. De har derfor stor viden om, hvordan man inddriver penge fra dårlige betalere. De har blandt andet udviklet en smart online platform, hvor du som virksomhed kan følge med i hele processen, når dine penge inddrives. Collectia bruger også kunstig intelligens til at sammensætte de mest effektive inddrivelsesforløb. Collectia tilbyder også at tage sagen videre gennem rettens vej, hvis kunden stadig ikke betaler sit skyldige beløb.

Desuden tilbyder de også forskellige løsninger til dig som virksomhed. Du kan derfor betale for din inkassoservice pr. sag, pr. måned med ubegrænsede sager eller benytte dig af deres selvbetjeningsløsning uden noget gebyr pr. sag. Dog betales der ved selvbetjening 20 % pr. opkrævet beløb. 

Vil du vide vide mere om dette inkassofirma? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du kan få et overblik over alle deres services og priser.

 

Flere Nyheder