Alle kvinder kender det med trusser, der kryber op i numsen eller som sætter mærker de forkerte steder på numsen eller maven. Eller hvad med de grimme bomuldstrusser, der kun kommer frem en gang om måneden. 

Et par trusser skal sidde ordentlig, være behagelige at have på og give den person de sidder på en følelse af velvære, uanset om det er et par hverdagstrusser eller dem der kommer på til en fræk date. Du kan finde forskellige typer af trusser her https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/trusser

I dag findes der et utal af forskellige typer af trusser og de kommer ofte i materialer, der samtidig er behageligt. Det sidste er vigtigt, da mange kvinder har deres trusser på døgnet rundt. 

Vælg de trusser, der passer dig

Der er kun en måde at finde ud af om et par trusser passer til dig og din numse. Det er at prøve dig frem. Mange kvinder tænker i bomuld, når de skal vælge trusser. Det skyldes både fordi de er mere behagelige at have på, men også fordi de økonomisk er til at betale.

Men lækre trusser behøver ikke være dyre og selvom det er de færreste, der går og viser deres undertøj frem, giver et lækkert sæt undertøj stadig en bevist eller ubevist følelse af velvære og det vil vise sig i din fremtoning på en helt anden måde end mormors store hvide bomuldstrusser gør. 

Sexet betyder ikke nødvendigvis g-streng

Sexede og frække trusser betyder i dag nødvendigvis ikke, at du behøver at hoppe i en g-streng, som i dag mere eller mindre har udspillet sin rolle, da det er muligt at få undertøj, der sidder så man ikke kan se kanten. Samtidig findes der flere nye former for trusser, der kombinerer g-strengen med lidt mere stof der gør dem mere behagelige at gå i, men samtidig viser det, som man gerne vil vise frem.