Det kan lyde meget grænseoverskridende at bruge sexlegetøj af glas, men det er faktisk en rigtig god ide. Glas er nemlig nemt at varme op eller køle ned til lige præcis den temperatur, som det passer dig at bruge. Det er med til at gøre, at det bliver langt mere behageligt for dig at bruge dit sexlegetøj. 

Et godt sted for dig at finde et stort udvalg af sexlegetøj af glas og andre materialer er på https://www.belugi.dk/. De har nemlig Nordens største udvalg af sexlegetøj. Det gør, at du nemt kan finde det, som du skal bruge. 

Sexlegetøj i glas fås i mange forskellige udformninger. Det er også med til at gøre, at det er nemt for dig at finde den slags, som du foretrækker. Det kan for eksempel erotiske træningskugler, dildoer eller butt plugs. Med glas er der mulighed for at lege med materialet, så det på en smuk og skulpturel måde bliver til en del af dit sexlegetøj. Det kan for eksempel være, når der bliver lavet riller på dildoen i en anden farve glas. 

Hvis du ikke bryder dig så meget om de anatomisk korrekte, kødfarvede dildoer, er det en god ide for dig, at du overvejer sexlegetøj i glas.