Hvis du ønsker at tilføje din stue lidt ekstra hygge, kan du overveje at forsyne sofabordet, spisebordet, chatollet eller bordet i din læse krog med en fin bordlampe. En bordlampe skaber en lille, isoleret plet af lys – som regel i den bløde og knap så skarpe ende af skalaen – som kan være med til at formgive rummet. Især i aftentimerne, når mørket er faldet på, er bordlamper de ultimative hyggespredere. Til forskel fra loftlamper, som leverer forholdsvis meget lys og kan oplyse et helt rum, vil en bordlampes lys være mere begrænset. På den måde kan du, ved hjælp af de rette bordlamper, strategisk placeret i rummet, kunne skabe nye dimensioner i dit rum, og fremhæve dele af dit decor.

Bordlamper til flere forskellige formål

Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type bordlampe, du bør vælge, alt efter det formål, den skal tjene. En bordlampe, som skal kunne oplyse et spisebord, skal have en anden størrelse og udformning end bordlampen til det lille bord. Ønsker du at kunne læse ved din bordlampe, skal den kunne levere et mere fokuseret lys end den bordlampe, som primært skal fungere som hyggespredende element. Og så skal din bordlampe selvfølgelig i design og udseende passe ind i din øvrige indretning, både hvad angår farver og materialer. En klassisk, stofbetrukket bordlampe passer for eksempel kun ind i din industrielle stil, hvis den er ment som en form for statement. Og en moderne bordlampe af krom og matteret glas vil til gengæld gå perfekt med resten af dit strømlinede Scandinavian Design decor.

Find den perfekte bordlampe hos andlight.dk

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan se og sammenligne bordlamper i alle stilarter og fra kendte mærker, skulle du tjekke andlight.dk. Her finder du udelukkende lamper af høj kvalitet fra de mest velansete producenter på markedet. Se det store udvalg på https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html