Slip for smerter i nakke og skuldre med massage på Amager

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Slip for smerter i nakke og skuldre med massage på Amager

Langt de fleste mennesker elsker og nyder en lækker massage. Mange massage former er særligt tilrettelagt med velvære for øje. Her kan man nærmest opleve at falde i søvn under massagen, og opnå en utroligt behagelig afslappet tilstand i kroppen. Denne form for massage tilbydes som oftest i wellness afdelinger på hoteller – og mange mennesker forbinder derfor ofte massage med en luksus behandling, med hvilken man kan forkæle sig selv mens man er på ferie.

Desværre er virkningerne af denne type massage ikke videre langsigtede. Hvis du ønsker at få andet og mere end øjeblikkeligt og kortvarigt velbehag ud af massage, skal du derfor gå til professionel massør med den rette uddannelse og erfaring. Og så kan du til gengæld regne med et øget velvære i dit daglige liv.

Hvorfor skal jeg gå regelmæssigt til massage?

Når du vælger at gøre massage til en del af dit rutinemæssige sundheds regimente på linje med sund kost og motion, får du en masse fordele. Først og fremmest vil du opleve et større overskud til hverdag. Dette skyldes massagens gavnlige virkninger på blandt andet dit organiske kredsløb og dit blod omløb.

Når vi tilbringer megen tid i siddende stilling på kontoret hver eneste dag, blokeres der for kroppens naturlige cirkulation. Indvolde og indre organer trykkes sammen så fordøjelsen hæmmes og vejrtrækningen bliver overfladisk. Muskler og led overbelastes på usund vis af den uhensigtsmæssige siddestilling, og mangel på bevægelse forårsager ophobning af affaldsstoffer i kroppen.

Med massage kan du stimulere cirkulationen på alle planer, og dermed fjerne smerter og spændinger i dine muskler og led. Og så vil massage altid virke fremmende for produktionen af endorfiner, også selv om den ikke foregår i wellness afdelingen på et luksus hotel.

Find den bedste massage på Amager

På Amager finder du Kaatsu Massage – et fællesskab af veluddannede og dygtige massører. Bestil tid online på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder