Ønsker du at optimere din SEO, er det hele kun et klik væk https://www.klikko.dk/bliv-linkpartner/. Med en SEO-optimering kan du booste din online virksomheds synlighed på internettet. SEO står for Search Engine Optimization, dvs. søgemaskineoptimering, og indbefatter en lang række små eller store ændringer, du kan foretage på din hjemmeside for at få mere trafik.

SEO er et redskab, du som online forretningsdrivende kan tage i brug med henblik på at blive mere konkurrencedygtig. I virkeligheden handler det om at sætte sig ind i, hvordan søgemaskiner fungerer, og hvordan du kan få din hjemmeside til at dukke op hyppigere. SEO er således også en investering i dit online ‘ry’, dvs. hvordan du fremstår i f.eks. en Googlesøgning. En investering, som vel at mærke kan betale sig i sidste ende.

Faktorer som sikkerhed, hastighed, relevans etc. er vigtige for, hvordan Google ranker deres søgeresultater for den, der søger. Derfor må du optimere din hjemmeside på disse faktorer for at opnå størst mulig synlighed. Du kan vælge at satse på små ændringer, eller du kan booste din synlighed ved at se på så mange faktorer som muligt. Se på, hvordan du strukturerer dine data, og om de lever op til Googles krav til højere ranking.