Hvis du står for at skulle bygge om eller til, er det en god idé at forberede projektet grundigt på forhånd. Du bør altid sørge for at inddrage de nødvendige håndværksmæssige kompetencer så tidligt i processen som muligt, da de kan komme med vigtige inputs, som kan optimere dit byggeprojekt. Dette gælder også den murer, du har tænkt dig at anvende i forbindelse hermed.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. – din professionelle murer i Ringkøbing

Leder du efter en murer eller et murerfirma, som kan hjælpe dig med dine byggeprojekter i Ringkøbing, Holstebro eller Struer, kan du med fordel give Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. et kald. Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. har mange års erfaring inden for udførelse af murerarbejde for private.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co., som gerne hjælper dig med alt fra opsætning af klinker på dit badeværelse til opførelsen af din nye carport eller måske endda en fuldt funktionel tilbygning til dit hus. Den cirka tredive mand store virksomhed er nemlig andet og mere end blot et murerfirma.

Blandt de mange kompetencer hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. finder du blandt andet jord og beton arbejdere, kloakmestre, og selvfølgelig dygtige, faglærte murere samt svende og lærlinge, som har ho0ved og hænder skruet rigtigt på, og som ikke er bange for at tage fat.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. hjælper gerne med alt fra udfærdigelse af plantegninger og computer generede 3D visualiseringer af dit byggeprojekt over valg af materialer og fremgangsmåde til det praktiske arbejde i forbindelse med den endelige opførelse. Du er garanteret et gennemført byggeprojekt og et aldeles vel udført resultat. Og selve processen foregår selvfølgelig i samspil med dig som kunde, så du er med hele vejen igennem.

Du kan kontakte Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. via hjemmesiden bjarneorts.dk og få mere information om priser på murerarbejde.