Lad din elektriker i Aalborg forestå dit el arbejde

05 april 2020 Astrid Pedersen
Lad din elektriker i Aalborg forestå dit el arbejde

Når du bygger om eller til, er det en god idé fra starten at finde ud af hvorledes de elektriske installationer skal se ud ved projektets afslutning. Hvis du har tænkt dig at trække nye kabler, oprette nye grupper i dit hfi relæ – eller skifte dette ud med et større og mere moderne et af slagsen – skal du have fat på en autoriseret elektriker eller el installatør.

Dette er et lovkrav, som er indført af sikkerheds hensyn. Du kan nemlig komme utroligt galt af sted, hvis du selv forsøger dig som elektriker i dit hjem. Er du bosiddende i det nordjyske, kan du med fordel kontakte Lytzen El Installation – din elektriker i Aalborg.

Hvem er Lytzen El Installation?

Lytzen El Installation er en underafdeling af Erik Lytzen A/S, og har igennem de sidste mere end fem årtier beskæftiget sig med opgaver som hidrører fra el installation. Hos Lytzen El Installation finder du udelukkende dygtige og veluddannede el installatører og elektrikere, som har mange års erfaring inden for løsning af el opgaver i private hjem. Ingen opgave er for stor eller for lille for Lytzen El Installation, som med glæde rykker ud til såvel udskiftning af et hfi relæ som til større entreprise opgaver i forbindelse med nybyggeri.

Lytzen El Installation har igennem hele sin levetid udført el arbejde for såvel industrien og erhvervs livet som for offentlige institutioner og for private kunder. Når du vælger Lytzen El Installation som din el installatør i Nordjylland, kan du være sikker på at få den bedste og mest kundevendte service – og et holdbart og sikkert resultat.

Lytzen El Installation opererer primært i området omkring Hjørring, Hirtshals, Bindslev og Aalborg, hvor virksomheden har sine respektive afdelinger. Så er du bosiddende på de kanter, og har du brug for en effektiv el løsning i din bolig, kan du kigge forbi en af afdelingerne, eller hjemmesiden på lytzen.dk

Flere Nyheder