Melholts Handelscenter, der forhandler indvendige døre og tilbehør, startede tilbage i år 2010. Hos denne virksomhed finder du sande specialister indenfor det ellers snævre felt – det gælder både almindelige indvendige døre, dørkarme, skydedøre, branddøre samt tilbehør som dørgreb,- samt låse. Melholts Handelscenter tilbyder altid et bredt udvalg af produkter, og priserne er yderst favorable.

Udover kompetente og erfarne medarbejdere finder du også hos Melholt en helt sublim kundeservice. Du har mulighed for at få dine varer leveret, men du er også altid mere end velkommen til at aflægge lageret et besøg – her vil du mødes med store smil og få tilbud om både vejledning og inspiration. Desuden har Melholt en velfungerende hjemmeside, https://www.melholt.nu/, hvorpå du har mulighed for at ose og indkøbet døgnet rundt.

Mange mennesker er uvidende om, hvad det helt præcist er man bør være opmærksom på, når man skal købe nye døre, karme og tilbehør – og det er ikke noget under, da døre er noget man sjældent udskifter. Men fortvivl ikke, for hos Melholt er der hjælp at hente! Eksempelvis er det af yderste vigtighed, at døren og karmen går i spænd. Her kan det godt blive teknisk, hvorfor det er en stor fordel at have en professionel ved sin side, så man ikke forvirres over fagtermer, mål, mm..

Da Melholts Handelscenter ikke er en del af en stor indkøbskæde, som for eksempel nogle af de store byggemarkeder, er de frit stillet til at indkøbe lige præcis det, de selv ønsker. Dermed er de ikke bundet på hverken hænder eller fødder, men kan selv udpege de kvalitetsprodukter, de ønsker at forhandle, ligesom de selv kan sætte prisen – og dét er en stor fordel! Melholt er nemlig yderst retfærdige hvad pris angår, og du får meget for dine penge!

Melholt har et rigtig fint slogan, som bør nævnes her: “Vi vil gerne se vores kunder igen, men aldrig med et tidligere købt produkt!”. Og dette er så sandt, som det er sagt!