Kan det betale sig at udskifte vinduerne?

11 maj 2020 Silje Hansen

Går du og overvejer at udskifte dine vinduer i din bolig? Der er flere fordele i at udskifte sine vinduer, hvis de er punkteret, gamle eller ikke isolerer optimalt mere. I de fleste tilfælde kan du vælge at reparer dine vinduer, men når de først er blevet for gamle, så kan der være penge at hente på den investering, som det kræver. Først og fremmest bør du undersøge markedet for dine muligheder, når du vil udskifte dine vinduer. Her kan du med fordel starte med at måle dine vinduer op og finde ud af, hvor mange af vinduerne der skal skiftes. 

Fordele ved at udskifte de gamle vinduer i boligen

Der er flere fordele i at få udskiftet de gamle vinduer i hjemmet. Først og fremmest vil du opleve et langt bedre indeklima i boligen. Du vil dermed også opleve at vinduerne vil isolere bedre end de gamle vinduer. Det betyder dermed at du vil have et hjem, der er bedre til at holde på varmen. Det vil sige, at der ikke kræves at du bruger så meget varme, som du måske bruger i dag. Dermed vil du allerede fra dag 1 spare penge på dine varme og energiregning. Det giver både hjemmet en grønnere profil, måske et bedre energimærke og ikke mindst vil du spare penge hver måned. 

Når du udskifte dine gamle vinduer, investerer du i at vedligeholde din bolig. Det har en væsentlig betydning for tilstandsrapporten og ikke mindst boligværdien. Det er som regel noget de fleste potentielle køber sætter pris på, hvorfor det kan påvirke salgsprisen til den gode side for dig. 

Hvem kan hjælpe med at udskifte dine gamle vinduer?

Der er i dag flere glarmestre rundt i hele landet, der kan hjælpe dig med at udskifte dine vinduer. Det kan derfor være en fordel at søge lokalt. Her kan vi varmt anbefale at du overvejer en af de populære glarmestre, nemlig https://seglas.dk/.

 

Flere Nyheder