Hvorfor skal jeg gå til tandlæge hvert år?

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg gå til tandlæge hvert år?

Måske føler du ikke et behov for at gå til tandlæge. Dine tænder volder dig ingen problemer. Der er ingen blødninger fra gummerne når du børster tænder, og tandkødet virker fint og fast.

Men dette er ingen garanti for at der ikke lurer ansatser til dårligdomme på de steder, hvor de ikke er til at se med det blotte øje. Dårligdomme som, når de bryder frem, ikke længere vil kunne forebygges, men kun behandles. Og behandlinger for eksempelvis rodbetændelse, parodontose eller rodspids betændelse kan hurtigt gå hen og blive langt dyrere og mere smertefulde for dig end et årligt tandlæge besøg.

Hvor kan jeg få hjælp til kompetent tandpleje i Vallensbæk?

Leder du efter en dygtig og kompetent tandlæge i eller i nærheden af Vallensbæk, kan du med fordel aflægge Tandlæge Mille Kjær en visit. Tandlæge Mille Kjær er en lille, hyggelig tandlæge klinik med beliggenhed central på Vallensbæk Strandvej – og med mange års erfaring inden for behandling af tænder og tandkød.

Hos Tandlæge Mille Kjær er du garanteret en behandling, som på én gang er personlig og professionel. I den lille hyggelige klinik er der plads til alle slags klienter. Og har du tandlæge skræk, er Tandlæge Mille Kjær den helt rigtige tandlæge klinik for dig.

Du vil hos Tandlæge Mille Kjær altid opleve, at det er dig og dine behov, som er i fokus. Hvis du på forhånd oplyser tandlægen om din fobi vil der blive sat ekstra tid af til din behandling så at denne kan foregå i dit tempo. Du vil altid have medbestemmelse i forhold til dine behandlings planer – og du kan altid få tilbudt en fordelagtig afbetalings ordning, hvis du ikke er i stand til at betale for hele behandlingen på én gang.

Du kan læse mere, og kontakte klinikken Tandlæge Mille Kjær via hjemmesiden milletand.dk

Flere Nyheder