Hvor meget PTFE tape får man brug for?

18 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er altså bare skidesmart at kunne bruge sådan noget PTFE tape, som er det tape, man generelt benytter sig af til pakninger og tætninger.

Der er flere metoder, man kan gøre for at få det bedste resultat med at benytte den slags, og der skal nok være forskel fra håndværker til håndværker, hvilken metode de foretrækker.

Men det er ikke omdrejningspunktet for artiklen her, for vi skal mere se på, hvor meget af den type tape, som man reelt set har brug for.
Dette gælder både, når man ser på en specifik opgave, og så når man ser på det generelle forbrug og brug af det.

Er man for eksempel vanlig VVS’er, så kan man nok sjældent komme ud for at lave nogle samlinger med rør, hvor man skal bruge PTFE-tape.

Så afhænger det både af rørtypen og trykken af for eksempel vandet her, hvor meget tape man skal bruge til den enkelte opgave, men man bør generelt have meget af den slags liggende, det det er mere tit end sjældent, at den slags indgår som en del af ens inventar, når man arbejder.

Andre fagfolk kommer måske mere sjældent ud for at have brug for sådan noget tape, men derfor kan det jo altid være meget rart at have liggende.

Dog skal man altid holde øje med, at det ikke bliver for mørnet og ubrugeligt, for så vil det ikke kunne holde så længe i en pakning.

Desuden findes der også forskellige typer af den slags tape, så det kan også være ved at have forskellige former for den slags liggende, hvis man pludselig står med en opgave, der påkræver en specifik type PTFE-tape.

Det er jo altid bedre at have det ved hånden, end at man skal stoppe op i ens arbejde, fordi man ikke har det, så der går spildtid med at skaffe det, eller man ender med at lave en elendig nødløsning. 

Flere Nyheder