Nu skal man selvfølgelig ikke tage sig sådan en alkoholbehandling for sjov, da det er meget alvorligt og skal bruges på de rette instanser, så man ikke optager pladser for dem, som reelt har brug for den.

Hvis vi i så fald fokuserer på en person, som tager alkoholbehandling, fordi han har brug for det, så er vedkommende på den rette vej, og det kan blandt være en anbefaling herfra, at man søger behandling via disse: https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/

Konsekvensen af ikke at følge denne behandling eller en anden overhovedet kan få alt fra katastrofale til mindre konsekvenser.

Vi lever i et samfund, der er flasket op på Hollywood-film, så vi ser helst, at når folk tager de “rette” beslutninger, så får de også succes, og når de så foretager de “forkerte” valg, så ender de i fordærv.

Heldigvis, kan man sige, er verden ikke fiktion, man kan skrive et manuskript efter.

For man kan sige, at hvis man er alkoholiker, som kan komme i forskellige grader, hvor man forsømmer sine forpligtelser, men er helt afklaret med konsekvenserne og ikke skyder skylden på andre end sig selv, så kan de reelt leve et liv som alkoholiker, fordi de vælger den vej i livet.

Problemet opstår, når man ser alle de ting, man har opnået fra en succesfuld stilling på arbejdspladsen til hus, børn, campingvogn, båd i havnen og noget helt andet, som man langsomt i overført forstand pisser væk på et alkoholmisbrug.

Så ser man sig som en taber, og man mener måske, det er på grund af mange andre ting, at man drikker, og til sidst kan man ikke huske, hvorfor man startede, men man agter ikke at stoppe.

Kroppen forgår langsomt, og den kan ikke holde til et større eller mindre alkoholmisbrug, og hvis man vælger at ignorere de signaler fra kroppen, så kan det i værste fald medføre døden.

Sideløbende har man nok også mistet hus, blevet skilt og har ikke lov til at se ens børn.