Du har højst sandsynligt hørt om stress, som er en af vor tids største, mest udbredte og allermest problematiske folkesygdomme. Stress er en form for permanent forgiftnings tilstand i kroppen, som opstår, når et menneske gennem alt for lang tid har været udsat fra et pres fra omgivelserne (og i nogen grad for sig selv), som fremprovokerer den kendte stress reaktion fra det sympatiske nervesystem. Hverken krop eller sind kan holde til den påvirkning over en længere periode. Og når først man er bukket under for stress, skal der som regel hjælp til for at man kan rejse sig igen.

Hvorfor skal jeg vælge Sara Vafai-Blom som min stress behandler?

Har du stress, eller er du netop kommet ud på den anden side af et stress forløb, vil du højst sandsynligt have brug for hjælp til at hele og bygge din mentale styrke op på ny. Her kan en psykoterapeut være en rigtig god hjælp – især hvis vedkommende har specialiseret sig i behandling af stress.

En psykoterapeut med ekspertise inden for stress behandling vil nemlig være opmærksom på de særlige mekanismer og dynamikker, som ligger til grund for udvikling af stress hos et menneske. Ønsker du hjælp til at forebygge fremtidige stress angreb, og til at styrke din psyke og dit mentale selvforsvar, kan et forløb hos en psykoterapeut som for eksempel Sara Vafai-Blom være særdeles nyttigt og givende for dig.

Sara Vafai-Blom har nemlig stort erfaring med behandling og coaching af stress patienter. Med den rette vejledning og behandling kan du forebygge stress i at opstå på ny, eller en begyndende stress tilstand i at udvikle sig yderligere – og samtidig få en bedre kontrol over din egen tilværelse.

Leder du efter en dygtig og erfaren psykoterapeut, som kan varetage behandling af stress i Roskilde, kan du således trygt kontakte Sara Vafai-Blom via hjemmesiden