Hjælp og støtte til begravelses arrangementet hos din bedemand i Slagelse

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Hjælp og støtte til begravelses arrangementet hos din bedemand i Slagelse

Ved et dødsfald er det som oftest de tætteste pårørende, som er ansvarlige for at løse de opgaver, som uvægerligt opstår i kølvandet på et sådant. Befinder du dig i denne situation, kan du sikkert sagtens skrive under på, at dette kan føles ganske uoverskueligt.

Som kæreste, ægtefælle eller nært familiemedlem til en nys afdød vil man typisk befinde sig i en tilstand af ulidelig sorg i ugerne efter dødsfaldet. Savnet af den kære og det tomrum han eller hun har efterladt kan føles nærmest ubærligt i denne periode. Mange efterlevende beretter om en følelse af uvirkelighed og handlings lammelse. Man har lyst til at trække sig tilbage fra omverdenen, og gemme sig bort med minderne om den afdøde, eventuelt sammen med andre pårørende til vedkommende.

Desværre er ugerne umiddelbart efter et dødsfald en tid, som kalder på handling. Der er et dødsbo, som skal ryddes, arv og gæld, som skal gøres op, diverse papir arbejde, som skal udføres – og selvfølgelig en begravelse eller bisættelse, som skal arrangeres.

Få den rette hjælp til bisættelsen hos en lokal bedemand

Især den sidste opgave er utroligt omfattende, og skal helst løses inden for ganske få dage efter dødsfaldet. Der skal indgås aftale omkring kremering eller jordfæstelse samt eventuel kirkelig ceremoni med den lokale præst og det ditto kirkekontor eller krematorium. Til dette formål skal det undersøges, om det er muligt at indhente begravelses hjælp. Måske skal der udfærdiges og indrykkes en dødsannonce – og mange efterlevende foretrækker at lade en mindeceremoni afholde i form af gravøl, frokost eller reception.

Til alt dette kan du få hjælp af en dygtig bedemand, som med sit kendskab til lokal området har de bedste forudsætninger for at træffe de nødvendige foranstaltninger. Du finder den lokale bedemand i Slagelse hos Bedemand Berner – læs mere på hjemmesiden bedemand-berner.dk

Flere Nyheder