Glæd ungerne med en havepool

18 maj 2021 Astrid Pedersen

editorial

Sommeren er lige rundt om hjørnet – og med den skolernes sommerferie. Skal familiens ferie, i lighed med mange andre danskeres, tilbringes under hjemlige himmelstrøg vil I opdage at der er mange fordele forbundet hermed.

Det er både sjovt og hyggeligt at slappe af herhjemme i stedet for at skulle bruge hovedparten af ferien på at styrte rundt i travle og stressede lufthaven eller hænge ud på kedelige og uinspirerende hotelværelser.

Er I i besiddelse af hus med egen have er glæden ved en staycation endnu større. Der skal faktisk ikke særligt meget til for at forvandle den hjemlige matrikel til et spændende ferieparadis for små og store.

Hvis du investerer ferierejsepengene i en lækker terrasse til de voksne og udendørs legeredskaber til ungerne vil det ikke være svært at få tiden til at gå i løbet af sommeren. I vil ikke fortryde at I valgte at tilbringe disse uger på afslappende sæt og vis i egen have. Og med en havepool vil denne oven i købet kunne måle sig med et luksus hotel under sydens sol.

Hvorfor skal jeg investere i en udendørs pool?

Måske synes du at det virker som overkill med en pool i haven. Men her skal du vide at en frit stående havepool er lavet til at kunne klappes sammen når sommeren er forbi således at den ikke skal stå og fylde hele året rundt. Samtidig er en havepool anno 2021 langt mere avanceret end de oppustelige soppe bassiner du måske husker fra din barndom.

En udendørs pool i fornuftig kvalitet kommer med en vis dybde og en kraftig pumpe med filter, og kan desuden være forsynet med overdækning som sikrer at der ikke kommer snavs i vandet og samtidig medvirker til naturlig opvarmning af poolen.

Du kan se det store udvalg af pools til haven på https://www.ude-leg.dk/54-havepool.

Flere Nyheder