Vibratorer er det mest kendte sexlegetøj, som findes på markedet – og det er ikke uden grund! De lækre vibrationer stimulerer lige der hvor der er brug for det for at opnå himmelske højder, enten på egen hånd eller sammen med en partner. Til sidstnævnte formål kan man anvende en såkaldt par-vibrator.

Par-vibratorer er udformet således, at de kan anvendes under samleje, til glæde for begge parter. Ud over de par vibratorer, som anvendes under den erotiske leg, findes der også vibrerende sexlegetøj, som kan anvendes som frækt forspil, også når man ikke har fysisk kontakt. Den mest kendte model er den lille, æggeformede vibrator, som kvinden kan have i trussen under en aften i byen, og manden kan kontrollere via en fjernbetjening. Så er der varmet godt op, til når I når hjem!

Moderne vibratorer kommer med et utal af vibrationsmønstre, styrker og hastigheder, og kan således tilpasses til at stimulerer dig – og evt. din partner, lige som du eller I ønsker det.

Find din – eller jeres – nye vibrator online

Du kan med fordel finde din nye vibrator i en velassorteret online sexshop. Her har du typisk mange flere valgmuligheder, end du ville have i en fysisk butik, og derfor er chancerne for, at du vil kunne finde den perfekte vibrator, markant større.

Hos belugi.dk kan du i den online shop vælge imellem vibratorer i høj kvalitet fra kendte brands så som Adrien Lastic, Alive, Cuore Romantico, Electrastim, Fantasy C-Ringz, Fantasy X-tensions, Femintimate, Fetish Fantasy Gold, Fetish Fantasy Limited Edition, Fetish Fantasy Series, FUN FACTORY, Gvibe, Icicles, Jil, Jimmy Jane, King Cock, Le Reve, LELO, Satisfyer, Shots Toys, Svakom, Tenga, VIVE, Wanachi, We-Vibe, Womanizer og WOW! Du finder såvel de klassiske dildo formede vibratorer som de mere innovative af slagsen med indbygget klitoris- eller g-punkts stimulation, og så selvfølgelig de nyere modeller, som retter sig imod par.