Er dine gulve ved at se slidte og ridsede ud og kunne trænge til en kærlig hånd? Så overvej at få et gulvfirma til at se på dem og vurdere, om de skal poleres, slibes eller høvles og have en efterbehandling. De bliver flotte at se på bagefter, og det pynter på hjemmet i sin helhed. Ridserne er væk, og træets flotte struktur træder frem, og så bliver gulvene i øvrigt mere slidstærke. Efterbehandlingen – om du vælger lak, lud eller andet – giver prikken over i’et. 

Vælg specialister til dit gulv

Et professionelt dansk gulvfirma som GulvKanonen kan klare opgaven, og de fraråder dig at forsøge selv, da de er specialister i at løse opgaven. De laver ikke andet hver dag. Jo, de ordner også faktisk trapper og træterrasser, hvis du har noget, der skal friskes op. I Haderslev er GulvKanonen altid til rådighed, og det er også muligt at få løst opgaver i resten af Sydjylland.

På Trustpilot kan man se, at GulvKanonen har mange tilfredse kunder, der gladeligt anbefaler dem. Når man skal vælge gulvfirma, er det rart at have noget at gå ud fra. Undlad at vælge et firma, der ikke er har nogen eller særligt mange anbefalinger.

Prisen

Gulvkanonen kan give dig 3 års garanti på deres arbejde, de bruger professionelle maskiner og kan give råd og vejledning om dine gulve – både før og efter arbejdet er udført. Så GulvKanonen garanterer arbejde i høj kvalitet, men hvad med prisen? De kan give et godt tilbud og prioriterer at holde prisen på et rimeligt niveau. Tilbuddet og snakken med dig om, hvad du ønsker og har af forventninger til resultatet, er naturligvis gratis. 

Valg af gulvfirma

Når du skal vælge gulvfirma, kan du – udover at læse vurderinger på Trustpilot – ringe og finde ud af, hvordan det enkelte gulvfirma håndterer din henvendelse. Er de mere fokuserede på at få dig til at vælge en løsning, der passer dem og til en fast pris, eller spørger de ind til, hvad du ønsker af resultat?