Du kan nok have en så flot Verner Panton bordlampe, hvor du ved og kan se, at den kan nå hen til stikket ved kontakten, uden du behøver at have den spændt ud som en elastik, men hvis den ledning og mange andre ledninger hænger og slasker omkring, kan det både blive grimt og besværligt i længden.

Det kan ligne et stort sjusk og rod, hvis man har for mange ledninger hængende fra både lofter, omkring paneler i bølger og synligt slaskende langs væggen, for så kan din Verner Panton bordlampe være nok så æstetisk pæn at kigge på, men al “støjen” omkring vil tage fokus fra den.

Gør dig selv ulejlighed at finde på en gavnlig løsning, for der findes efterhånden mange, hvor du blandt andet kan slå ledningen fast i væggen med de små holdere, der har små søm i sig i siden, så ledningen kan løbe langs væggen, paneler med videre.

Dette kræver måske godt nok en vis længde på ledningen derudover, og man skal være sikker på, at den ikke lige skal flyttes med det samme, men det vil se flottest ud i længden.

Har man mange ledninger og kabler, der løber nogenlunde parallelt, så kan det være smart at få fat i sådan en kabelsamler, hvor man kan holder styr på dem. Det gør også, at der er mindre chance for, at de filtrer sig sammen.

Det gør også arbejdet markant lettere, når du skal støvsuge og støve af, at du ikke skal rundt og omkring ledninger for at få de sidste hjørner med af rengøringen.

Har du ikke mulighed for at benytte dig af nogle af de her løsninger, så gem i det mindste ledningerne væk bag møbler og lignende, så de ikke tager synet fra de lamper med videre, du gerne vil have, at folk lægger mærke til.