De fleste af os har hele vejen igennem vor skoletid besøgt skoletandplejeren mindst en gang om året. Her har vi altid fået at vide, at det er en rigtig god idé at opretholde denne mødefrekvens, hvis vi ønsker at bevare et flot og funktionelt tandsæt livet igennem.

Mister vi først de tænder, som udgør tandsæt nummer to, vokser der nemlig ikke nye ud. Og så skal man enten leve resten af sit liv med et hul i tandrækken, eller man skal have udført proteser i form af implantater, broer eller måske en fuld over eller undermund. Det er dyrt, tidskrævende og smertefuldt – og det bliver aldrig det samme som at have sine naturlige tænder.

Besøg din tandlæge jævnligt – det vil du ikke fortryde

Derfor bør du faktisk gøre, som skoletandplejeren har sagt, og booke en tid til tandrensning og eftersyn hos din tandlæge mindst én gang om året. Optimalt set besøger du tandlægen en gang hvert halve år, så dine tænder og dit tandkød kan bliver efterset for ansatser til alvorlige tilstande så som karies eller parodontose.

Når først du begynder at mærke smerten og den dunkende fornemmelse af tandpine, eller tandkødet begynder at bløde, er det for sent at forebygge – skaden er faktisk højt sandsynligt allerede sket. Og så er det, at du skal i gang med de dyre og langtrukne behandlinger, hvis dine tænder skal kunne reddes.

Hvilken tandlæge på Amager skal jeg vælge?

Er du bosat i det område af Amager, som har krydset mellem Amagerbrogade, Øresundsvej og genlandsvej som centrum, kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz. Hos Tandlæge Henrik Budtz finder du udelukkende dygtige og veluddannede tandlæger og tandplejere, som står klar til at give dine tænder og tandkød et grundigt eftersyn og en dybdegående rensning, som efterlader dine tænder skinnende og glatte.

Læs mere på tandlaege-amager.dk