Find din truck hos førende leverandør

04 marts 2020 Astrid Pedersen
Find din truck hos førende leverandør

Står du som ansvarlig for en lagerhal eller et produktions anlæg, har du helt sikkert et vist behov for en eller flere gaffeltrucks. En gaffeltruck er ganske uundværlig i forbindelse med gods håndtering i større skala, og er dermed det mest anvendte stykke maskinel til formålet inden for de industrielle erhverv.

Med en gaffeltruck kan du flytte større mængder varer, læsset på paller, og samtidig løfte disse højt i vejret, såfremt de skal placeres på hylder. Gaffeltrucks er ganske uundværlige i denne sammenhæng – og derfor vil du også tydeligt kunne mærke det, hvis blot én af virksomhedens gaffeltruck står af. Og så er det en rigtig god idé at få fat på en virksomhed, som er leveringsdygtig i en bred vifte af forskellige gaffeltrucks i høj kvalitet.

ProTruck A/S – din leverandør af gaffeltruck og andet maskinel

ProTruck A/S er en dansk virksomhed, som på få år har erhvervet sig et ganske velfortjent renommé som en af Danmarks bedste leverandører af maskinel. Dette skyldes ikke mindst at der hos ProTruck A/S arbejdes med et høj niveau af såvel kundeservice som professionel ekspertise og troværdighed.

ProTruck A/S tilbyder både brugte og nye gaffeltrucks, til både salg og udlejning. Det dygtige personale hos ProTruck A/S vil ikke prøve at sælge dig en løsning, du ikke har brug for, men i stedet bestræbe sig på at finde en gaffeltruck, som passer præcist til dine og til din virksomheds behov.

Dette betyder, at hvis du sagtens kan nøjes med en brugt gaffeltruck – så vil ProTruck A/S tilbyde dig en sådan til en væsentligt lavere pris end en ny. Og har du kun brug for udvidelse af din gaffeltruck park i en begrænset periode, kan du leje en gaffeltruck midlertidigt.

Du kan læse mere om ProTruck A/S og virksomhedens produkter og ydelser på protruck.dk

Flere Nyheder