Find det rigtige flyttefirma

25 februar 2020 Lotte Hindsberg
Find det rigtige flyttefirma

At flytte opfattes af mange som som noget stressende. At skulle pakke sit hjem ned og flytte fra noget kendt til noget ukendt. Derfor er det vigtigt at overgangen fungere og det er her et flyttefirma kommer ind. Det er de færreste, der har en så stor bil at de selv kan flytte deres ting og derfor bestiller de som regel en bil fra et flyttefirma til at hjælpe. Det er muligt at bestille alt fra en bil der blot køre fra a til b, til man har betalt for at der følger 2-3 personer med, som så hjælper med at få fyldt og tømt bilen.

Få flere tilbud

Da flyttebilen er vigtigt i forhold til at flytningen foregår så smertefrit som muligt. er det vigtigt at finde det rigtige. Start med at ringe rundt og få mindst 3 skriftlige tilbud. så det er nemmere at sammenligne de forskellige tilbud. Det er ikke nødvendigvis at det er det billigste tilbud der er det bedste, men du mindsker risikoen for at du får valgt det dyreste og dårligste. Det kan være en god ide at finde et der bor i nærheden. Mange flyttefirmaer tager penge fra det øjeblik de kører ud og ikke fra når de er hos dig og det kan have en stor indflydelse for, hvad prisen ender med at blive, især hvis de kommer et stykke væk og evt. skal ud i myldretrafikken. 

Husk at tjekke Trustpilot eller en anden side og se, om der er noget der går igen hos de forskellige firmaer. Hvis flere af de tidligere kunder alle nævner, at de kom til tiden og ydede en suveræn service, er der stor sandsynlighed for at det også sker, når det flytter for dig. Det modsatte er jo desværre også tilfældet. Er der flere der nævner at de kom for sent, gør de det jo nok også hos dig.

Flere Nyheder