Få hjælp til valg af gardiner hos din gardinbus

05 april 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til valg af gardiner hos din gardinbus

Er dine gamle gardiner efterhånden så slidte og falmede af solens skarpe stråler, at det er på tide af skifte dem ud med nye? Eller trænger dit hjem til en generel opstramning med nye farver på væggene, nye møbler og i det hele taget nyt decor? Så er der hjælp at hente hos din lokale gardinbus. For vi ved jo alle, at der ikke er nogen let sag at købe nye gardiner – og da slet ikke hvis dette skal foregå i en butik.

Når du står i en stof butik og skal udvælge det stof, dine nye gardiner skal sys ud af, har du ikke en jordisk chance for at vurdere hvorledes det kommer til at se ud. Du kan ikke se hvordan gardinerne i farve og stil spiller op til det øvrige interiør eller farven på dine vægge. Du har ingen fornemmelse af hvorledes gardinerne vil påvirke lys indfaldet fra de vinduer eller de terrasse eller altan døre, de skal afskærme.

Har du selv taget mål, skal der blot en enkelt lillebitte fejlmåling til førend dine gardiner ikke passer til døre eller vinduer – og dermed er totalt ubrugelige. Summa summarum er, at du bør få professionel hjælp til udvælgelse af gardin stof og type, og ditto assistance til opmåling. Og alt dette kan du få hos din lokale gardinbus.

Hvorfor skal jeg vælge en gardinbus?

Det smarte ved at vælge at lade gardinbussen forestå såvel udmåling til gardiner som rådgivning angående valg af disse er, at din gardinbus kommer hjem til dig. Når du får Gardinbus.nu på besøg, vil den dygtige gardinmand have bussen fuld af vareprøver, som I sammen kan teste direkte på vinduerne i de rum hvor gardinerne skal hænges op. Og så tager gardinmanden mål af samme vinduer og døre, så dine nye gardiner kommer til at passe perfekt.

Kontakt Gardinbus.nu via hjemmesiden https://gardinbus.nu/ 

Flere Nyheder