Få den bedste Ultralydundersøgelse i Region Hovedstaden

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste Ultralydundersøgelse i Region Hovedstaden

Når du er kommet til skade, har uforklarlige smerter, eller har mistanke om en dårligdom, som ikke kan ses med det blotte øje, kan det være nødvendigt med en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Ved en røntgen eller ultralyds undersøgelse kan det nemlig konstateres, om der skulle være sket en skade på en knogle, en muskel eller et ligament, som lægen ikke kan se udefra.

Denne form for billed diagnostik egner sig også fortrinligt til at undersøge lidelser i fordøjelses systemet, i hjernen eller i de indre organer. Skader og sygdomme i det muskulære system lader sig også ofte afsløre ved en røntgen eller ultralyds undersøgelse, lige som det er almindeligt kendt, at foster diagnostik som oftest foregår ved hjælp af ultralyd.

Hvornår skal jeg bruge en røntgen eller ultralyds undersøgelse?

Som regel er det din læge som henviser til en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Dette sker ifølge en konsultation, hvor lægen har konstateret, at han eller hun ikke umiddelbart kan se årsagen til smerter, nedsat bevægelighed, eller anden form for ubehag. Så vil lægen skrive en henvisning til en røntgen eller ultralyds undersøgelse, som kan afdække årsagen, og dermed indikere en mulig behandling.

Hvor får jeg den bedste røntgen eller ultralyds undersøgelse i København?

Hvis du er bosat i Region Hovedstaden, kan du frit vælge imellem alle røntgen klinikker, som hører under denne region. Ønsker du at besøge en centralt beliggende klinik med kompetent personale og kort ventetid på røntgen eller ultralyds undersøgelser, kan du med fordel kontakte Røntgenklinikken Nørrevold, så snart du har modtaget din henvisning.

Røntgenklinikken Nørrevold er befolket af dygtige læger, radiologer, radiografer og sygeplejersker, som alle har stor ekspertise inden for røntgen og ultralyds undersøgelser. Og du kan som regel kom til samme dag din henvisning til røntgen eller ultralyds undersøgelse er udstedt.

Læs mere på https://www.noerrevold.dk/ 

Flere Nyheder