En hurtig løsning på de hudorme, der altid duer!

07 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Vi må desværre skuffe dig, hvis du er på udkig efter en permanent løsning, der gør, at du aldrig får hudorme igen, for den slags er nok noget, fremtiden vil byde på – det findes ikke endnu.

Du får heller ikke den bedste kur til at fjerne hudormene nemt, hurtigt og uden så mange redskaber, creme eller smerte til følge.

Det er ganske enkelt en metode til, hvordan du kan skjule de hudorme, indtil du kan finde frem til den kur, der hjælper dig bedst, eller du skal nå hjem, efter de er opstået, så du kan gøre noget ved dem.

For der er rigtig mange råd derude til, hvordan du kommer af med hudorme, men der er ikke mange steder, der giver dig de hurtige tips til, hvordan du lige hurtigt skjuler dem.

Det går du her!

Hvor sidder de hudorme henne?

Finder du de hudorme på arme, ryggen, lårene eller lignende, så er du næsten sikret, da man ofte har tøj på, der dækker det område af kroppen.

Er vejret ikke til det, så må du bare komme med en anden undskyldning såsom, at du fryser – hvilket bare ikke duer, hvis du sveder.

Hav eventuel tøj med til den slags i en pose, hvis du har en tendens til at få hudorme på specielle tidspunkter, du kender til, eller du ved, hvad der som regel fremkalder dem.

Er de hudorme i dit ansigt, så kan du forsøge at dække det med en frisure, hvis du har langt hår, ellers kan du måske tage en hue over ørene og ned over de værste af slagsen.

Kvinder kan lægge makeup, der kan dække en del af dem, og det er også et smart trick!

Det er endda set, at man har taget plastre på for at dække de værste, indtil man kommer hjem.

Flere Nyheder