Er du husejer, og overvejer om du enten skal udskifte dit tag eller renovere dit nuværende tag? Der kan være mange overvejelser og økonomi at tage hensyn til, når det kommer til renoveringer og reparationer på sit hus. Oplever du enten at der er kommet ringere isolering i boligen, eller der er en del alger og mos på dit tag. kan det have stor betydning for din varmeregning, dit indeklima og ikke mindst dine pengepung. Hvis ikke du får gjort noget ved dette, kan det medføre større konsekvenser for din bolig, da det kan betyde, at skaden og isoleringen bliver dårligere med tiden grundet det hårde klima i Danmark.

Vi anbefaler derfor, hvis du overvejer at renovere dit tag eller udskifte til et nyt, at du forinden tager en dialog med en professionel fagmand. Her kan I sammen kigge på dit tag og se på de muligheder der måtte være, for at det er smartest, billigst og bedst for både dig og huset. Der er oftest mange muligheder og fradrag som du kan benytte dig af, for at få den bedste løsning, hvorfor det er en fordel at alliere sig med en professionel fagmand, der har stor erfaring inden dette område.

Hvem kan hjælpe med at renovere dit tag?

Der er oftest mange erfarne og professionelle fagmand i dit lokalområde. Det kan derfor være en jungle at finde frem til, hvem der vil udføre opgaven bedst og til den bedste pris. Vi anbefaler derfor du hører din familie, venner eller kollegaer om gode erfaringer, hvor du har en ærlig anbefaling for lignende opgave. Hvis ikke har vi gjort os lidt research på, hvem der tilbyder tagrenovering på fyn. Her har vi fundet en kompetent fagmand, der er kendt for et solidt arbejde, der holder i mange år frem til utrolog fair og konkurrencedygtige priser